Visvim Virgil Boots,

Visvim Virgil Boots e

Gisteren kwamen die Aldens van Frans Boone nog aan bod. En dat die schoentjes 700 euro kosten, tsja dat is lastig te verantwoorden. Vandaag gaan we het weer eens overtreffen en zeg ik direct dat, in tegenstelling tot die boots van gisteren, deze boots het geld sowieso niet waard zijn.

De kwaliteit van deze schoenen zal heus niet 5 maal beter zijn dan bijvoorbeeld die Pistolero’s van een week of wat terug. En heel eerlijk, die boot was mooier om te zien ook. Wat voor mensen kopen eigenlijk deze Visvims? Mochten we lezers hebben met een paartje, vertel eens wat maakt deze boots nou vetter dan een paartje Aldens, Wolverines of Red Wings? Wellicht dat een goed verhaal mij nog kan overtuigen, maar zoals ik het nu zie zijn deze middelmatige boots een slordige 600 euro overpriced. Visvim Virgil BootsWel ge├»nteresseerd? Of gewoon benieuwd naar de prijs, bekijk ze bij END.

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.