Alden x Epaulet Innsbruck Indy,

Alden for Epaulet Innsbruck Indy  e

Je weet dat we helemaal weg zijn van de Alden Indy boot. En ja deze is in haast alle varianten al voorbij gekomen op OurBubble. Maar Epaulet heeft toch nog een versie bedacht die we nog niet eerder gezien hebben. Oh ja, Chromexcel uppers zijn bekend. 

Maar de mix van Chromexcel uppers met een Commando zool, is nog niet eerder gedaan. En dat maakt deze Alden Indy Innsbruck weer een aparte verschijning. Na die sneeuw van vannacht snap je ook direct weer waarom er commande zolen bestaan. De boot heeft de naam Innsbruck gekregen vanwege de haast mountaineering achtige looks van de schoen. De mix van commando zolen met Chromexcel maakt de boot net wat ruiger dan de gebruikelijke uitvoering. Helemaal perfect bij een Raw Denim of dikke grijze flannel broek. Uiteraard enkel via Epaulet verkrijgbaar.

 

Alden for Epaulet Innsbruck Indy

 

Tags from the story
, , ,