Barbour Steve McQueen Sunblasted,

Barbour Steve McQueen Sunblast Detail

Juist, dit gaat lekker. Barbour heeft meegekeken met Hollands Glorie Scotch & Soda en tript lekker mee op die sun faded stijl. Natuurlijk geven zij het beestje net een andere naam, maar het effect blijft hetzelfde. En verdomme, wat is dit een heerlijke jas.

De International van Barbour is natuurlijk het summum der motorjassen. En helemaal in deze stijlkoning Steve McQueen uitvoering. Die sunblasted vintage trim is een leuke gimmick. het had niet gehoeven, maar het oogt stiekem wel lekker. Nu maar hopen dat jullie END kunnen overtuigen om toch Barbour richting Nederland te sturen. Daar doen ze via de webshop moeilijk over, maar een mail naar hun sturen doet wonderen, zeg maar dat wij je gestuurd hebben.

Barbour Steve McQueen Sunblast

 

 

Tags from the story
,