Caminando x Ronnie Fieg Officer Boot,

Caminando Ronnie Fieg Focus e

Deze man is echt op dreef. Ronnie Fieg’s levensmotto: “een dag zonder collab is een dag niet geleefd.” De baas dropt zo belachelijk veel collabs dat je gaat verwachten dat het ook een keer niet raak gaat zijn. Maar eerlijk is eerlijk, alle collabs zijn gewoon snoeihard in de roos. Ronnie’s specialiteit? Focus op kwaliteit van de materialen. Zo ook bij deze Caminando collab.

Al eerder dropte hij een collab met dit Japanse label en ook die schoenen waren vet. Maar met deze Officer boot overtreft hij die vorige uitgave met gemak. De boot heeft een heerlijke lijn. Niet te grof, gemaakt van een mooie plak nubuck en Goodyear Welted p een mooie natural crêpe wedge zool. Geen hocus pocus in de termen, gewoon een heel erg vette schoen. Uiteraard exclusief via Kith verkrijgbaar.

Caminando x Ronnie Fieg

 

Tags from the story
, ,