Epaulet Slim Walt Trousers Flannel,

Epaulet Walt Trouser Flannel  e

Nu deed ik gister een suggestie om een grijze flannel bij die gruwelijk mooie Indy Boots te dragen. Kijk ik in mijn kast, ontbreekt dus precies dat nog. Hard op zoek naar een mooie flannel, kwam ik wederom terecht bij de boys van Epaulet. Die gasten hebben naast een vet portfolio aan merken, ook hun eigen label.

En in de collectie van hun eigen label zit ook deze Slim Walt Trousers. Dit model broek hebben ze in tal van stoffen al uitgebracht. En dus ook precies in de grijze flannel die ik zocht om te laten matchen met die Indy Boots. Een grijze flannel broek is ideaal voor iedere garderobe. Je kan zo’n broek makkelijk dragen wanneer een nette outfit gewenst is. Gooi er een goed blauw jasje op en je bent klaar. Maar ook casual met een set mooie boots kan je hierin prima wegkomen. Die lui van Epaulet helpen je graag op weg voor de jusite maat overigens. Online bestellen kan, maar er langs gaan als je toch in NY bent is leuker. Ernstig goede shop om op je to-do lijst te zetten.

Epaulet Walt Trouser Flannel

Tags from the story
,