Folk Omar Crewneck,

Bam, 1 click en je bent weer terug in begin jaren negentig. Die kleuren, de verschillende vlakken, die combinatie gooit je gewoon een dikke 20 jaar terug in de tijd. En die shit is aan. Dit is gewoon een hele vette trui van een label wat hier maar weinig aandacht krijgt.

En vanaf vandaag zal dat veranderen. Een label wat een dergelijk juweeltje op de markt gooit, heeft ballen. Overigens is het niet enkel de combinatie van kleuren. Maar ook de manier waarop die gemaakt is. Die raglan mouwaanzet, daar scoor je als label sowieso pluspunten mee. En dus gaan we Folk maar wat beter in de gaten houden. Er is namelijk geen enkele reden waarom we dit nog niet eerder gedaan hebben. En zeg zelf, goeie zwarte denim hieronder plus een paar mooie Nikes en je outfit is af.

Folk Multipanel Crewneck

 

Tags from the story
,