GANT RUGGER S/S 2013 Lookbook,

GANT Rugger

Gisteren viel ineens een hardcopy van het lookbook van GANT RUGGER op de deurmat. En mijn hemel, de hoeveelheid juweeltjes die deze collectie huisvest is ongekend! De collectie is geïnspireerd op de Amerikaanse bloggers die en masse de Pitti bezoeken. Die gasten schijnen een mix van Italiaanse snits met Amerikaanse Prep te hebben.

Mooi gevonden van Christopher Bastin, zal het vast goed doen onder de Amerikaanse bloggers, maar ik heb nog geen Amerikaan zo stijlvol door het leven zien gaan. En dus is dit gewoon een hommage aan de Europeanen die de Amerikaanse Prep naar een hoger level gebracht hebben. Yep, ik heb het over jullie gasten! Anyways, de collectie is absurd uitgebreid en alle lookbook foto’s zijn vet. Daarom hebben we ze voor de verandering ook maar op onze Facebook page gegooit. (Liken mag uiteraard, – red.) Voor het blog heb ik 2 plaatjes uitgekozen. We beginnen met een slimfit pak van een lekkere lap Oxford Cloth. De sneakers moet je effe wegdenken en vervangen voor een paar tasselloafers of slanke white bucks.

02_GANT-Rugger

En dan de tweede must see. Een mix van stijlen, waar zo te zien een heerlijk paartje ongevoerde Aldens niet bij misstaat. Een sunfaded canvas chino, met daarop een wit shirt. Daarover gaat de Hiker Jacket, waarover de stijllisten van GANT de Dreamy Oxford Solid Hobd knallen. Bodywarmers onder en over een jasje kende ik als, maar een outdoor jacket? Het resultaat is niet eens heel gek, ik zou echter die twee wel omdraaien. Komt wellicht door mijn pragmatische instelling. Anyways, de collectie is supervet en eerdaags zijn elementen vast beschikbaar bij FreshCotton.

08_GANT-Rugger

 

Tags from the story
, ,