Grenson Finbar Blauw Suéde,

Grenson Derby Blue Suede

Deze Grenson schoentjes zijn wellicht iets te vroeg in het jaar op voorraad, maar kolere wat zijn het toppers voor de lente. Kijk, met het huidige weer en kans op neerslag moet je geen lichtblauw suède schoenen met een Vibram zool gaan rocken. Maar zodra straks de dagen weer langer worden en de kans op regen kleiner, dan zijn deze units zeer welkom.

Goed onder een chino, prima onder een denim. En je rocked ze net zo makkelijk met als zonder sokken. Deze Grenson Finbar schoenen zijn uiteraard weer hand gemaakt in de UK en de kwaliteit van Grenson is hoog. Dankzij de Goodyear welted methode welke gebruikt is bij het maken van deze schoenen is de zool eenvoudig door iedere goede schoenmaker te vervangen. En heb je dus een schoen voor het leven.

Grenson Derby Blue Suede 2