Jack Flynn Jackets,

Jack Flynn e

Ja we lagen even te slapen, excuses. Nee zonder dollen, we waren op scherp, maar we wilden een Hollands Glorie dagje knallen vandaag. En tsja, dan ben je dus niet meer de eerste die het nieuws over Jack Flynn brengt. Gelukkig is daar Fashionminded en zijn die altijd op scherp, dus een introductie in dit label hoeven wij niet meer te geven.

Jack Flynn zou zo maar eens een hit kunnen worden. De jassen zien er vet uit, de kwaliteit schijnt dik in orde te zijn. En over de prijs hoor je ons ook al niet zeiken. Oké, ik draag praktisch nooit een zomer jas, maar ik kende ook nog geen jassen die zo strak gesneden waren en toch die outerwear look en feel houden. Zeg zelf, dit is haast een sartoriaal hoogstandje. Waar vind je dit nieuwe label van Hollands Glorie? Wat denk je zelf, natuurlijk heeft FreshCotton Jack Flynn op voorraad genomen.

Jack FLynn

Tags from the story