Jeremy Scott x adidas,

adidas jeremy scott pink poodle

Nu weten trouwe lezers al lang dat ondergetekende geen moet heeft met adidas, maar soms kom je weer units tegen die moet je gewoon laten zien. Die onderstrepen mijn afkeer tegen dit label. Vanaf dag 1 heb ik die hele Jeremy Scott collabs niet begrepen. En gek genoeg zal het wel een hit zijn, want adidas gaat er gewoon vrolijk mee verder. Zie deze twee units nou.

Wellicht is deze adidas een hommage aan de legendarische Nike Air More Uptempo. Maar ik kan hier serieus de lol niet van in zien. Wat een butt ugly shoe is dit. Ik kan werkelijk niet begrijpen dat die boys bij END deze unit gewoon op voorraad hebben genomen.

adidas jeremy scott obyo

Maar wacht… ┬áhet kan gewoon nog erger. Weet je nog die knuffeldierenpantoffels van waaaaaay back in time? Je vindt ze nu ook met de drie strepen van adidas. En ja, ook dit is weer een Jeremy Scott creatie. En ja, we hebben ze al eerder gezien met teddyberen, ernstig slecht. Echter deze roze poedels overtreffen die teddyberen met overmacht. Ik denk dat Walter White hofleverancier is bij Jeremy Scott, dat kan niet anders. Anyways, deze roze units liggen dus voor de hoofdprijs bij Crookedtongues. Maken ze daar zomaar ook eens een foutje.

adidas x jeremy scott pink poodle