Knowledge Cotton Sweater,

knowledge cotton melange sweater red e

Van de week kreeg ik via zeer betrouwbare bron het nieuws dat Afura een nieuwe drop van Knowledge Cotton binnen heeft. En de boys die Knowledge Cotton introduceerden bij ons hebben weer eens goud in handen. Het organische label brengt dus niet alleen top winterstukken, ook voor de lente zijn ze lekker bezig.

Neem deze grof gebreide sweater nou. De kleuren mix, het materiaal, de combi schreeuwt om de lente. Rock hem hard op je chino, witte sneakers eronder, broekspijpen opgerold. Ideale trui voor een biertje op het terras in de lente avondzon. Persol op je neus, en na de laatste rondje weer rustig richting huis slenteren. Fuck yeah, laat die lente maar komen. Scoor voor die tijd wel die sweater effe, gewoon bij Afura.

knowledge cotton melange sweater red

 

Tags from the story
,