Mariener Sunglasses,

Mariener Melange White Ocean Overview

We hebben weer een label te pakken van Hollands Glorie. Mariener Sunglasses voorziet ons straatbeeld van uiterst betaalbare zonnebrillen. Ik ben vaak van het principe, goedkoop is duurkoop. Maar bij Mariener hebben ze wel een lekker prijspuntje te pakken. Voor nog geen 2 tientjes heb je een stijlvolle zonnebril te pakken.

En ja, de lenzen zijn nog van uiterst capabele kwaliteit ook. Het montuur lijkt het meest op het door ons zo geliefde Frogskins model van Oakley. Alleen dan koop je er 5 voor de prijs van 1 wanneer je overstapt op Mariener. Zo kan je nog eens op je bril gaan zitten, zonder dat het meteen pijn doet. De Mariener brillen komen in 5 verschillende lens varianten, waaronder ook nog eens 2 blauwe varianten. Meer info vindt je bij Mariener zelf.

Mariener Melange-White-Ocean-Overview

Tags from the story