New Balance x Herschel Supply,

Herschel Supply New Balance  e

Er zijn weleens van die momenten dat je echt hebt zitten slapen. De drop van deze collab is er hier voor ons één van. Serieus, ik kan me niet herinneren dat ik deze drop al aangekondigd had gekregen. En dat terwijl Herschel Supply en New Balance beiden vrij hoog op onze favorieten lijst te vinden valt. Apart, de voltallige redactie heeft zitten snurken.

En wat een vette drop is het toch geworden. Herschel en New Balance hebben 3 uitvoeringen van 2 modellen gemaakt. De 710 heeft een lekkere make-over gekregen. Maar vooral de 420 is een knaller geworden. Helemaal in deze rode nylon versie. Dit is een knaller vanjewelste (correcte spelling volgens het Groene boekje. -red.). Bij END hebben ze een aantal varianten van deze collab op voorraad genomen. Ik verwacht dat ze vrij snel uitverkocht raken, keiharde drop! Overigens is je aankoop niet compleet zonder de bijbehorende tassen van Herschel Supply. Natuurlijk matchend met je schoenen.

herschel-supply-co-new-balance-420

 

 

Tags from the story
,