Nike Air Force 180 Atomic Black,

Nike Air Force e

Sneakerheads waren ooit bang nooit meer een re-release van de 180 te krijgen. Angstige verhalen over obscure patenten rondom de 180 Airzool deden de ronde. Blij als een kind was ik toen de eerste retro van de Air Max 180 dropte. Ondanks de quickstrike release en de kleine hype, was die schoen goed beschikbaar. Niet veel later kwamen ook de retro’s van de Air Force 180.

Gelukkig is de schoen nog niet volledig uitgemolken als velen andere Nikes. Wellicht kwam het doordat de eerste retro’s van de Air Force 180 nou niet bepaald de mooiste waren. Eigenlijk was enkel die  Olympic editie dope. Maar daar is sinds kort verandering ingekomen. Deze Black Atomic colorway dropte en mij kaak dropte met hem mee. Mijn bek viel serieus wijd open. Deze combinatie is goed. Het model zit ook lekker in zijn vel, niet te lomp zoals de eerste retro’s. Ik snap wel dat FreshCotton hier een voorraadje van ingekocht heeft.

Nike Air Force 180