Nike Air Max 1 Wardour,

Nike Air Max Wardour

Waar deze schoen er tussendoor gesneaked is, weet ik niet. Maar gek genoeg kan ik me niet herinneren dat we reeds aan deze hybrid aandacht geschonken hebben. En dat is gek, zeker gezien het feit dat de Air Max 1 voor de hipstertijd toch echt onze absolute nummer 1 schoen was. En laat dat nu net de basis van deze schoen zijn.

Wellicht is het daar dan ook precies mis gegaan. De Air Max 1 werd dodelijk uitgemolken, het lot dat ook de Dunk reeds gevallen was. En eigenlijk is deze Wardour een prima poging tot een uniek schoentje op basis van een 26 jaar oude klassieker. De contouren van de Air Max 1 zijn er goed in terug te vinden, zonder dat het te opvallend is. In deze colorway die ik bij ASOS vond is het zowaar een heel vet schoentje. Dus bij deze, de Nike Air Max 1 Wardour.

Nike Air Max 1 Wardour