Nike Air Max 90 “Infra Red”,

Nike Air Max Infra Red e

Jawel, ze zijn er weer. Mocht je tijdens een van de vele re-releases van deze ultieme Air Max 90 niet een aantal dozen van hebben ingeslagen. Dan raad ik aan nu richting FreshCotton te surfen. De Max der Maxen is daar weer even terug te vinden.

Ok√©, helemaal mee eens, die vintage trim hadden ze deze “Infra Red” niet hoeven geven. En zal de schoen net zo fel zijn als de “Infra Reds”? Mwah, redelijk. Maar voor deze colorway maakt het niet uit. Deze versie van de Air Max 90 is by far de meest ultieme kleurencombo en die moet je gewoon in de kast hebben liggen. Vintage look of niet, lekker belangrijk. Top van FreshCotton dat we niet meer door de regen hoeven lopen om onze favoriete Nikes aan te schaffen.

Nike Air Max 90 Infra Red

 

Tags from the story
, ,