Nudie 3/4 Raglan Shirt,

Nudie   Raglan e

Al jaren ben ik op zoek naar een goed shirt met 3/4 mouw met een raglan mouwaanzet. En serieus, het is nog niet eens heel makkelijk om daar de juiste versie van te vinden. Maar bij ASOS vond ik deze van Nudie. En ik moet zeggen die komt toch aardig in de buurt van het shirt wat ik bedoel. Wellicht hadden de mouwen geen streepjes hoeven te hebben, maar toch.

Te veel streepjes kan een mens scheel maken. En mocht je ooit een carrière op tv ambiëren dan lijkt me deze strepenparade helemaal uit den boze. Gezien van enige vorm van carrière, laat staan op tv, voor deze blogger er niet in zit. Kom ik prima weg met dit shirt van Nudie. Alleen nog even bedenken welke broek hier goed bij gaat. Suggesties?

Nudie 3-4 Raglan

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.