Paul Smith Crewneck Sweater,

Paul SMith e

Ondertussen weten jullie al lang dat mijn voorliefde voor truien ligt bij gebreide crewnecks. En de kleur maakt dan niet eens gek veel uit. Mag ook af en toe best een multi color variantje zijn ook. Zoals deze crewneck uit de PS lijn van Paul Smith. Typisch Paul Smith om een beetje te spelen met kleuren. Ik kan het prima waarderen.

Deze trui is niet echt een nekkenbreker, je draait je kop er niet voor om. Maar hij vult wel lekker dat gat in de garderobe. Je zat niet op deze trui te wachten en nu je hem ziet denk je, tering die is best goed. Rock hem op een goeie denim. Met of zonder button down shirt eronder. Paartje Desert boots erbij en hoppa, je bent weer helemaal het mannetje. My-Wardrobe heeft hem op voorraad overigens.

Paul SMith

 

Tags from the story