PL-Clothing Sweatshirt en Tee,

PL Clothing Sweater e

Van die sporadische momenten dat een label een levering kleding bij een winkel neerlegt en eigenlijk alle items uit die levering wel aandacht op OurBubble verdienen. Heb ik dat? En om niet meteen een hele week enkel nog plaatjes van PL-Clothing op OurBubble te droppen, gooi ik de 2 top items in 1 artikel met een subtiele verwijzing naar de rest van de collectie.

Serieus Pieter Ceizer heeft zichzelf weer eens overtroffen. Gewoon goede basics met heerlijke illustraties erop. Mijn eerste favoriet is toch wel deze Broke Millionaires Posse sweater. Een simpele crewneck in een goed kleurtje met een fijne print erop. Broke Millionaires Posse, klinkt gewoon vet en is het ook.

PL-Clothing Sweater

En dan item nummer twee. Niets geks, gewoon een goed wit shirt. Wederom van goede kwaliteit. En ook deze heeft weer een prima print erop. En weer met die bekende PL-Clothing typografie stijl. We came too far to ever go back. Lijkt mij een vrij duidelijke mededeling. En damn ik heb nu al zin in de zomer. Gewoon lekker een Tee op een denim en genieten van de zon. Haal je PL-Clothing items maar vast in huis. Uiteraard vol op voorraad bij FreshCotton.

PL Clothing Tee

Tags from the story