Polo Ralph Lauren op de Navajo tour,

Ze zijn weer heerlijk bezig bij Polo Ralph Lauren. Waarschijnlijk onder invloed van drank zaten ze te brainstormen wat ze nu nog meer met die Navajo print zooi aankonden. De Kevin Costner lookalike op de afdeling dacht aan zijn favo film en riep iets over bizons en dansen met wolven. Meer drank vloeide rijkelijk en ineens was daar deze trui.

Serieus, hoe kom je er anders op om een Tipi en 2 bizons op een trui af te gaan beelden? Ik kan me niet een andere methode bedenken dan deze om tot dat resultaat te komen. Maar hey, je hoort me niet klagen. Ik vind deze trui serieus wel vet. Lekker Americano, hoewel dat ook alweer iets van 2009 is. Heb ik weleens gezegd dat we up to date zijn? Scoor hem bij Oki-Ni.

Polo Ralph Lauren Navajo Bison Ful

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.