Rancourt Ripple Sole Ranger Moc,

Een Ranger Moc, we kennen ze ondertussen wel. En Rancourt, tsja, die komen ook uit Maine, dus is het heel vernieuwend allemaal? Yep, deze is wel weer eens even anders dan de standaard Ranger Moc die je van de verschillende labels voorbij hebt zien komen. Deze komt met een Ripple Sole.

En heeft dat nut? Geen idee. Wellicht in een dik pak sneeuw, maar ja, dan had je liever hoge schoenen gehad. Dus het gaat hier enkel om de looks. En gezien Prada en consorten ook nog met Ripple Soles komen, lijkt het mij nog steeds te kunnen. Op deze schoen is het gewoon een onverwachte combinatie die verrekt lekker uitpakt. Rancourt is overigens geen onbekende. Zij maken al tig jaar goeie schoenen daar in Maine. En de prijs, die is niet eens heel gek. Zeker nu die dollar weer onderuit gaat. Je vindt ze bij Need Supply overigens.

Rancourt Ripple Sole Ranger Moc 1

 

 

Tags from the story