Sebago Docksides Emerald Green Horween,

Sebago Horween Detail e

Vorig weekend liep ik met Zuid77 door de stad. Toen hadden we nog de discussie of je dit seizoen nog wel een nieuw paar bootschoenen moest kopen. Tsja, je hebt ze nog van vorig jaar en hoe lang zal die trend nog duren? We kwamen er niet uit. Had ik deze Sebago’s toen gezien, dan was het antwoord op die vraag wel heel duidelijk geweest.

Natuurlijk kan je nu nog prima een paar bootschoenen kopen. Al was het alleen maar omdat deze schoentjes zo godsgruwelijk mooi zijn. De afwerking is fantastisch, de lap Horween leder is met liefde vermaakt tot een werkelijk prachtig schoentje. De kleur is top, zeker met dit premium leder zullen deze Sebago Docksides schitterend oud worden. En tsja, na deze schoen hoef je dus nooit meer een andere bootschoen te kopen.

Sebago Horween

 

Tags from the story
, ,