Vans Chukka Boot,

Vans Chukka Bo  e

Dit had zo goed een Carhartt collab met Vans kunnen zijn. Maar gek genoeg zie ik nergens een verwijzing naar Carhartt op deze heerlijke Chukka Bo’s. Oh shit, Chukka Boot heette ze tegenwoordig. Anyways, sneakerheads weten wat ik bedoel. De Chukka Bo is een van de meest klassieke schoentjes van Vans en deze nieuwe drop bij FreshCotton is dope.

Waarom riep ik zo hard Carhartt? Check die cotton duck canvas panels eens. En zeg eerlijk, wanneer een schoen van cotton duck gemaakt is, dan denken jullie toch ook direct aan Carhartt? Niets dan liefde voor het workwear label. Hoewel ik het minder en minder rock, blijft diep in me liefde voor dit label verstopt. Die boys bij FreshCotton dachten hetzelfde en kochten deze gruwelijke Chukka’s in voor de lente 2013.

Vans Chukka Bo