Alden Blucher Boot Tan Suède,

Alden Blutcher Boot Tan e

Sorry, ja hier zijn we weer met een paartje Aldens. En wederom is het een verdomd mooi paar. De Blucher Boot in het Tan suède. Perfect voor de aankomende lente. De natuurlijke crêpe zool is lekker comfortabel en geeft een fijne casual look aan de boot. De platte gewaxde veters benadrukken deze casual twist.

Uiteraard is ook deze Alden vooleedig handgemaakt in de Verenigde Staten. En helaas heeft dat direct invloed op de prijs van de schoen. Maar de afwerking is top, dus je weet waar je voor betaald. De zool is Goodyear welted, zoals het hoort bij een Alden. Een rib uit je lijf, maar een schoen voor het leven. Verkrijgbaar bij END.

Alden Blutcher Boot Tan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.