Alfa Romeo 4C,

alfa romeo c launch edition  e

De Alfa Romeo 4C hebben we al sinds de aankondiging in Februari vrij hoog op ons verlanglijstje staan. Nu zijn ook de details van de Launch Edition bekend gemaakt en moet ik zeggen, de wagen blijft erg vet. Alleen zijn ze een beetje uitgeschoten met de less is more approach. 

Kijk designwise zit alles goed in elkaar en kom je toch echt weinig te kort. Maar als je dan onder de motorkap gaat kijken en daar enkel een 240pk sterke 1,8 liter 4 cilinder vindt, dan is dat toch een beetje teleurstellend. Downsizing is vreselijk hip en hartstikke nodig willen automerken binnen de regels van de wet blijven marcheren. Maar als dit een 911 killer moet worden, dan mag die toch echt wel iets meer power mee brengen. De Launch Edition komt in Alfa rood en Carrara wit. Met belasting en alles meegerekend zal deze Alfa voor een slordige 68.000 euro op jouw naam gezet worden.

alfa romeo 4c launch edition

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.