Clarks Desert Boot voor de groenen,

Niet zo gek lang terug hadden we die heerlijke blauwe Desert boot met die haast Red Brick achtige crêpe zool. Die unit heeft dus ook een uiterst fijn familie lid. Een zand achtig leder bovenwerk met een belachelijk harde groene crêpe zool. Zo gruwelijk hebben we de combinaties lang niet gezien. Hoewel die Resuk schets destijds ook wel master was.Die hele conservatieve Clarks Desert Boot krijgt wel een zeer bijzonder 2013 tech twist met zo’n funky groene crêpe zool. Ik denk dat deze mogelijk nog vetter is dan die Red Brick variant. Maar ja, de keuze is natuurlijk aan jou. Lijkt me duidelijk dat je op zijn minst een van deze twee juweeltjes in je schoenenkast gaat leggen.

Clarks Green Brick Desert Boot

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.