Denham Camo Zomer Parka,

Denham Camo Zomer Parka Detail Crop

Daar is die weer, het label van Hollands Glorie dat zo uiterst niet Hollands aanvoelt. Dit Denham is perfectie in zijn puurste vorm. Voor de zomer hebben ze een mooie dunne parka ontwikkeld in een toffe Camo kleurstelling. En wederom is er niet bespaard op de details. Echt een unique selling point van dit schitterende label.

De manier waarop het logo overal op deze jas terug te vinden is, is werkelijk ongekend. Daarnaast zie je de precisie in het ontwerp van Denham alleen al door te kijken naar de plaatsing en afwerking van de zakken op deze jas. En zeg me nou niet dat je tig labels kent die dergelijk kwaliteit leveren, want dit is echt van uitzonderlijk hoog niveau. Wat een top label, wat een pracht jas!

Denham Camo ZOmer Parka

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.