Ebbets Field Flannels NY Black Yankees Cap,

Ebbets Field Cap Square Crop

Ebbets Field Flannels is zeg maar de Levi’s Vintage Clothing van de Baseball caps. Nou ja, een soort van, Ebbets Field Flannels houdt het namelijk wel redelijk betaalbaar. Hoezo de vergelijking met LVC? Eenvoudig, zij reproduceren baseball caps zoals ze in lang vervlogen tijden gedragen werden. Zoals LVC de 501 van ieder modeljaar namaakt, doet Ebbets Field dat met caps.

Zo hebben zij bijvoorbeeld deze cap van de Black Yankees uit 1936 een nieuw leven in geblazen. De Black Yankees kwamen uit in de Negro National League en hebben van 1936 tot 1948 in deze league gespeeld. Zonder enig succes overigens, want in 13 seizoenen zijn ze 10 maal als laatste geëindigd. Neemt niet weg dat deze cap uit hun debuutjaar een prachtexemplaar is. Gemaakt van wol met een satijnen lining van de klep. Een geitenharen versteviging van de cap en een katoenen zweetband maken deze cap helemaal af.

Ebbets Field Cap Horizontal Crop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.