Filling Pieces Spring Summer 2013,

filling pieces ss sneaker collection  e

Even een klein voorproefje van wat er komen gaat met Filling Pieces in de lente van 2013. Het label blijft ongekend hard komen met verse prints en goeie kleurencombo’s. Nieuw in de collectie dit seizoen een lage versie van de Hiking boot. Ernstig vet! Klik door na de break voor een kijkje achter de schermen bij het schieten van het lookbook.

Meer info over de beschikbaarheid en een volledig overzicht van alle nieuwe modellen van Filling Pieces zal snel volgen. De geruchten gaan dat ze eind deze maand al bij de gebruikelijke adressen droppen.

Filling Pieces Spring Summer | 2013 Collection Video from Yoji Moniz on Vimeo.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.