Filson x Apolis Briefcase,

Filson Apolis Detail Crop

Filson kennen we als de Amerikaanse Barbour die naast buitenkleding ook buitengewoon degelijke tassen maakt. Verdomd fraaie tassen kan ik zeggen. Apolis kennen we.. eigenlijk helemaal niet behalve van een boodschappentas van een tijd terug.

Die twee hebben echter wel een mooie collab neergezet. De bekende FIlson Briefcase met een twist bedacht van Apolis. En waar dat zich dan in uit? Geen idee, misschien kwamen zij op het idee op 17,5 oz canvas van Ugandees katoen te gebruiken. Maar who cares? Die tas is echt te vet voor woorden. Vrij lastig verkrijgbaar, maar een muisklik naar NeedSupply doet wonderen.

Filson Apolis

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.