Grenson Ellery Double Monk Strap,

Grenson e

Van de week las ik op een niet verder bij naam te noemen forum een hele discussie over het wel of niet tijdloos zijn van een Double Monk strap. Nu weet ik niet beter of heeft de Double Monk strap al zolang bestaan als ik interesse had in nette schoenen. Is het tijdloos? Fuck yeah, alles is tijdloos. Check de revival van de Air 180, de Pre Montreal, de Levi’s denims gebaseerd op units uit 1944.

Alle items zijn in zekere mate tijdloos, alleen de kleur en bepaalde details kunnee lichtelijk trendgevoelig zijn. Maar bepaalde zekerheden zijn er. De Double Monk zal altijd wel een plek in je schoenenkast kunnen hebben. Hoewel je wel moet uitkijken met een zekere vorm van trends. Neem deze van Brogue details voorziene Grenson bijvoorbeeld. Door de combinatie van kleur en de details is het wellicht minder tijdloos als een geheel gladde Double Monk. Dus heb je nog geen paartje, dan zou ik deze over slaan. Heb jij al een bruin suède en zwarte gladde lederen Double Monkstrap, dan kan je voor de afwisseling deze juweeltjes van Grenson best op de kop tikken. Lekker kleurtje, mooi afgewerkt.

Grenson Double Monk Strap

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.