Grenson Finbar Roest Suède,

Grenson Finbar Roestbruin Suède Crop

De Grenson Finbar hadden we een paar weken terug al in een mooie blauwe suède uitvoering op OurBubble te pakken, maar sinds deze week is die in nog een heerlijke Lente kleur verkrijgbaar. Deze roestbruine suède kleur heeft iets warms. De combinatie met de witte wedge zool van Vibram maakt de schoen uiterst geschikt voor de komende seizoenen.

Hoewel ik normaal een dikke Vibram zool associeer met de Herfst en de Winter, is deze Grenson Finbar prima te combineren in wat meer zomerse outfits. En of je nu liever blauw of roestbruin rocked, dat maakt niet uit. Je komt sowieso bij deze Grenson schoen uit. Mooi onder een chino, maar ook prima onder een denim, verwassen of rauw.

Grenson Finbar Roestbruin Suède

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.