Grenson Tassel Loafer,

Grenson Tassel Loafer e

Uiterst zomers maar dan in een tint voor de lente. Goed bezig daar bij Grenson. Het is weer tijd om je Brogue boots met Vibram zool langzaamaan weer terug in de stofzak in hun schoenendoos te stoppen. De lente komt er aan. Geen seizoen voor je Grenson Boots. Gelukkig maken ze ook mooi spul voor betere temperaturen.

Deze Tassel Loafer van Grenson heeft iets. Niet zo ultiem hip als die Italiaanse units die je vorig jaar overal zag, maar ook weer niet zo lomp als het gemiddelde paar Alden Tassel Loafers. Deze Grenson schoen is gewoon een prima alternatief. Lichte uiterst slanke chino erop. Witte OCDB erop en je outfit is klaar. Laat je Alfa staan, TVR rijden de Britten.

Grenson Tassel Loafer Side

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.