Kitsuné Tee Crewneck Sweater,

Kitsune Tee Sweater Crop

Kitsuné Tee is een onderdeel van het Japanse Maison Kitsuné en werd in 2005 gelanceerd om een “nieuwe klassieke” lijn neer te zetten. Yep, zo ver de historie van dit label. Dit Kitsuné Tee is gewoon heerlijk bezig, niets meer en niets minder. Goeie basics met een tikkie kunstzinnige prints, het bevalt me wel.

Basics zoals bijvoorbeeld deze crewneck sweater. Niets geks, een lichtgrijze body, met donkergrijze kraag en manchetten en een knalroze print op de voorkant. De prijs is niet laag te noemen, maar ook weer niet schrikbarend. Zeker met een gunstige dollarkoers kom je nog onder de 150 euro uit. En dat, voor een volledig in Japan gefabriceerd stukje kleding, is niets om van in shock te raken.

Kitsune Tee Crewneck Sweater

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.