Levi’s Hawaiian Chambray,

Levis Hawaii e

Omdat een chambray shirt al in je kast hangt, het deze week alweer enigszins Lente is geworden en we van Levi’s nooit genoeg krijgen, lijkt het mij een mooi moment om jullie de Levi’s Jethro Long Sleeve Hawaiian Chambray voor te stellen. Yes, een chambray shirt zoals we kennen van Levi’s, maar dan net even anders.

Deze unit komt met een heerlijk Hawaii print. En ja, deze zomer zal je nog platgegooit worden met bloemen prints en weet ik veel wat. Dus wen er maar vast aan. Pas je langzaam aan aan deze trend. Begin gewoon subtiel met een niet al te opvallend knallende print als deze van Levi’s. En uiteraard omdat chambray gewoon nooit verveelt. Op stock bij ASOS.

Levi's Hawaii 1

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.