Libertine Libertine Hunter Denim,

Libertine Libertine striped chambray crop

Een label dat ik haast in dezelfde categorie schaal als Penfield is dit schitterende Libertine Libertine. Gek genoeg besteden we bijster weinig aandacht aan dit mooie Deense label. Sterker nog ons laatste item over Libertine Libertine dateerd alweer van november 2012. Tijd voor een update dus.

En wat voor een update is het geworden? Knallend de lente in moeten ze gedacht hebben. En zo maakte zij dit Hunter Denim shirt. Met een body van een gestreept katoen wat een lekker contrast heeft tegen het denim van de kraag en de mouwen. Lekkere combinatie, dat is het zeker. De fit is over het algemeen relaxed tot slimfit te noemen bij Libertine Libertine. En de voorraad? Die vind je uiteraard weer bij FreshCotton.

Libertine Libertine striped chambray

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.