Libertine Libertine Pocket Tee,

Libertin Libertine Pocket Tee Detail Crop

Ja heus, een pocket tee kan nog vernieuwend zijn. Shit is played out als een malle, dat dacht je totdat Libertine Libertine er mee aan de haal ging. Ik daag graag ieder ander label uit om shit nog vetter te maken dan dit shirt. Alles klopt gewoon aan deze pocket tee. De stof is gewoon geniaal, grof met een diagonale weving en gekleurde plukken hier en daar.En dan die pocket die het een pocket tee maakt. Rechtstreeks van een lap stof waar we sowieso al fan van waren. Check hier wat ze daar nog meer mee kunnen. Anyways, het is nog steeds kapot koud en niemand die ik nu aanraad om in een tee buiten te hollen. Maar hol wel effe naar FreshCotton voor wanneer het weer ooit zonnig wordt. Je wil hiermee niet achter het net vissen.Libertin Libertine Pocket Tee

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.