Libertine Libertine Jacket,

Libertine Libertine Jacket Detail Crop

Bij FreshCotton gaan ze bijzonder lekker. Ze hebben een vrij uitgebreide collectie Libertine Libertine op voorraad genomen. En de geruchten gaan dat ze ook een dezer dagen een hele drop van Norse Projects op voorraad gaan krijgen. Als dat niet een partij lekker gaan is, dan weet ik het ook niet meer. In de collectie van Libertine Libertine vond ik ook dit juweeltje.

Stiekem deed die me een beetje denken aan een high tech Moncler jassie, maar dan zonder dat exorbitante prijskaartje. Yeah I know, get over it, maar dat lukt me niet echt. Ik ben gewoon nog in shock. Je kan dus voor de prijs van deze Tee, ook deze vette Libertine Libertine jas kopen bij FreshCotton. Lijkt mij een duidelijke zaak niet waar?

Libertine Libertine Jacket

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.