Moncler Gamme lijn,

Moncler Gamme Tee Crop

Dat hele fashion gebeuren is gek geworden. Begrijp me niet verkeerd, ik vind veel shit van Thom Browne wel vet hoor, maar ik geloof dat we nu op een punt zijn aangekomen waar we toch echt niet meer met droge ogen kunnen beweren dat alles hier normaal te noemen valt. In de laatste Moncler Gamme lijn, een ontworpen door Thom Browne, hebben ze het in hun hoofd gehaald een tee op te nemen met een prijskaartje van 200 euro.

Inderdaad we hebben het hier gewoon over een ordinair simpel t-shirt. Geen donsjas gevoerd met veren van een Dodo, nee een rood blauw gestreept shirt. Niets meer en niets minder. Zelfs bij END kunnen ze de prijs niet eens rechtlullen, in de specs van het shirt zeggen ze: “Comes in Branded Presentation Bag”. Met andere woorden: “We weten dat je genaait wilt worden, dus doen we dat met liefde.”  200 euro voor een t-shirt, we zijn allemaal de weg kwijt.

Moncler Gamme Tee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.