New Balance 1300 Koper,

New Balance  Crop

Dit is een prachtschoen. De kleurencombinatie is verdomd lekker. En sowieso is de 1300 van New Balance een van hun beste modelletjes ooit. Oké deze wordt niet gemaakt in het Engelse Flimby, maar ik heb geleerd dat ik daar niet meer over mag zeiken. En bij deze doe ik dat dan ook maar niet meer, want mijn hemel, wat een topschoen.

De shape is mooi, strak modern en toch minder lomp dan de 1500. De 1300 is gewoon een klassieke runner met de kenmerkende New Balance heelcup, welke we helaas ook te weinig terug zien in andere schoentjes. En had ik al gezegd dat de kleurencombinatie erg vet is? Precies, die is lekker ja. Bij Need Supply weten ze wel welke schoentjes ze moeten inkopen.

New Balance 1300

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.