Nike Crewneck Sweater,

Nike Crewneck Detail Crop

Haast het vetste aan die Nike Air Force 180 Atomic Black van een week of wat terug vond ik wel de Teal details. Gewoon een knal kleur op een vreselijk lekker schoentje. En mocht je die Air Force 180 niets vinden, maar die Atomic Teal kleur wel vet vinden, heb ik hier een bescheiden tip.

In de Sportswear lijn komt Nike namelijk met weer een vette crewneck sweater op de proppen. Volledig in het Teal uitgevoerd. Met een licht contrasterend Nike logo op de voorkant is dit een prima trui voor die zonnige lente avonden op het terras. Verkrijgbaar bij ASOS.

nike crewneck

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.