Nike Free Huarache Light,

Van de week hadden we al een paartje van Nike uit de Free lijn. En nu vandaag knallen we daar gewoon nog een klein schepje bovenop. Gewoon op voorraad bij je favoriete webshop, deze Nike Free Huarache Light. Een hybride van een van de meest ondergewaardeerde schoentjes ever!

Die Huarache Light heeft gewoon nooit de credits gehad die ze zouden mogen hebben. Vooruitstrevend als een malle. Blij als een kind dat Nike deze schoen een nieuw leven in wil blazen met een uiterst fijne hybrid. Dit maal is niet de Lunar zool misbruikt voor een hybride schoen, maar gewoon de Free Run zool. En de combinatie pakt verdomd lekker uit. Ik snap wel dat FreshCotton deze heeft ingekocht.

Nike Free Huarache Light

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.