Nike Free Run 2 Black Neon,

Nike Free Run  Crop

In tegenstelling tot andere bloggers worden wij niet betaald door Nike om de Free Run aan te prijzen. Gek genoeg hebben ze bij het Nike HQ ons nog niet door. Of wel en hebben ze ons daarom geen geld geboden, dat kan ook. Anyways, de Free Run 2 is gewoon vet, betaald of onbetaald. Ook deze Black Neon versie is top.

De schoen zelf zit lekker, maar verwacht geen ubersupport in de enkels. Ongetwijfeld zou die het lekker doen met hardlopen, maar de laatste keer dat ik ging rennen was toen ik een bus moest halen, wat niet meer is voorgekomen sinds ik ergens in 2002 mijn rijbewijs behaald heb. Dat gezegd hebbende blijf ik fan van deze schoen. De Nike Free Run 2 is gewoon een high tech baas.

Nike Free Run 2 Neon

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.