Nike Free Run 2 Woven,

Nike Free Run  Woven e

Zodra het woordje Woven in een Nike model naam terug te vinden is, word ik al helemaal happy. Serieus, sinds ik ooit een bijzonder fijn paar Woven Presto’s op de kop getikt heb, heeft het hele Woven verhaal iets magisch. Het is zo’n typisch “Hate it, or love it”- ding. In navolging van de Lunar Flow Woven, komt Nike nu met de Free Run 2 Woven

Het is een Woven versie van de al lang bekende Free Run 2. Een superlichtgewicht schoentje, wat voelt als een sok aan je voeten. De Free Run zool is een van de meest comfortabel zolen ooit onder een Nike. In deze Woven combi met die perfect kleurstelling is de schoen uiterst geschikt voor de zomer onder een short, maar heel hipster met een pinroll in je selvedge dry denim kan natuurlijk. END heeft ze klaar staan voor de pre-order, don’t sleep on it.

Nike Free Woven Run 2

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.