Nike Lunar Force 1 Fuse,

Nike Lunar Force  Fuse Black White Detail Crop

Die Lunar Force is nu alweer een tijdje op de markt en eindelijk begin ik de schoonheid van de combinatie ook in te zien. Waar het in het begin voornamelijk een gevoel van afkeer opriep bij mij, heb ik tegenwoordig steeds meer de neiging om ook een paartje op de kop te gaan tikken. En die neiging is met dit paartje niet meer bij een neiging gebleven.

Kom op, op het moment dat Nike besluit een heerlijke Black en White uitvoering van deze Lunar Force 1 Fuse op de markt te gooien en die dan ook nog eens te voorzien van een speckled zool, dan kan je deze mix niet langer negeren. Sowieso is een speckled zool een garantie voor een instant hit. En dan is Zwart/ Wit ook nog de koningskleurencombinatie voor een Air Force 1, valt er dan niets te zeiken over deze schoen? Oh zeker wel, dat hele Fuse gebeuren hadden ze achterwege mogen laten, maar dat mag de pret niet drukken.

Nike Lunar Force 1 Fuse Black White

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.