Norse Projects Anton Denim Shirt,

Norse Projects Anton Denim Detail Crop

Bij FreshCotton hebben ze weer eens een puik label in de collectie opgenomen. Het gaat om Norse Projects, en tsja dat is al tijden een graag gezien label hier bij OurBubble, dus wanneer een shop als FreshCotton deze op stock neemt, kunnen we hier een bescheiden vreugdedans doen. Niet meer een week of wat wachten voor je bestelling uit het hoge noorden aankomt. Maar gewoon instant draagplezier binnen 24 uur.

Ook wel relaxed dat ze meteen wat aardige items op stock hebben en we niet enkel met hele fancy sokken worden afgescheept. Check bijvoorbeeld dit Anton Denim shirt eens. Button down en lichtelijk verwassen. Daar worden we hier wel happy van. De prijs is gelukkig ook bijzonder gek. Al met al een prima deal van FreshCotton.

Norse Projects Anton Denim

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.