Numbnut Motorcycles Amsterdam,

Numbnut

Wat krijg je als je een paar Amsterdamse gasten met een hobby bij elkaar zet in een oude garage in Amsterdam West? Yep, zo simpel is Numbnut Motorcycles Amsterdam begonnen. Een stel vrienden die tijdens een tocht op de motor door Schotland een statement maken dat ze ooit zo’n zelfde tocht op fietsen van eigenbouw willen doen. Hoe simpel kan een plan zijn?

Moe van alle technische snufjes en plastic kuipen op de fietsen van tegenwoordig, wilde ze dan ook nog eens een serie cafe racers gaan bouwen. Toen de garage gevonden was, en via marktplaats al snel een paar project fietsen gespot waren kon het bouwen beginnen. Een van de eerste projecten welke ze hebben afgeleverd is deze Honda CX500. Wat een beest van een fiets is het geworden. Dan te bedenken dat de heren nog geen jaar bezig zijn en nu al een paar van die gruwelijke fietsen hebben afgeleverd. Oh ja, interesse in een eigen project? Je kan ze altijd benaderen, maar hou wel rekening met een bescheiden wachtrij. Voor een uitgebreide reportage van de verbouwing van deze fiets, check de Facebook page van Numbnut.

Numbnut Motorcycles Amsterdam CX500

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.