Oliver Spencer Double Monks,

Oliver Spencer Double Monks Camel Detail

Oliver Spencer is een Brits label, vernoemd naar de bedenker van het label. Zoals wel vaker met designers, gaan ze prat op hun eigen naam. Anyways, Oliver Spencer het label is best cool. Het is een mix van Americana met wat Japanse invloeden, welke tot een geheel zijn gemaakt middels Brits vakmanschap. Dus ja, het is een ratjetoe van stijlen, maar het pakt verrassend goed uit.

We komen vast nog weleens terug op de kleding van Oliver Spencer, maar vandaag wilde ik graag deze schitterende Double Monks van het label op je netvlies smijten. Goodyear welted en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Een puik schoentje verkrijgbaar in het zwart suède, maar ook in deze schitterende camel suède. Op slag verliefd op een heerlijke set Double Monks.

Oliver Spencer Double Monks Camel

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.