Penfield Crewneck Sweater,

Penfield Crewneck Grijs Detail e

De laatste crewneck van Penfield viel niet bij iedereen in de smaak. Dus tijd voor een iets neutraler modelletje dan maar. Niet heel bijzonder, maar wel gewoon prima. En het is ook niet zo dat ieder item in je kast een enorme knaller moet zijn. Integendeel zelfs, je hebt enkel een paar knallers nodig, de rest vul je aan met basics.

En deze crewneck van Penfield is precies dat, een basic. En wel een verdomd goeie basic. De naam Penfield staat groot op de borst in letters van vilt. De afwerking ziet er top uit. De sweater heeft een raglam mouw aanzet, wat zorgt voor een comfortabele fit. En verder is het gewoon een grijze trui, waar er honderden van zijn en je er minstens een van hoort te hebben.

Penfield Grijs Crewneck

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.