Penfield Overnight Bag,

Penfield Weekend Bag Detail Crop

Als ik niet beter zou weten ging dit item over dat vette tassenlabel Herschel Supply, maar niets is minder waar. Dit item gaat over dat vette outdoor/ americana/ heritage/ label Penfield. Yep, naast lekker shirts, jassen en crewnecks maken, doen ze het ook vrij aardig in de accessoires. Zo getuige deze Overnight Bag van de stal van Penfield. Het is een cotton canvas tas in beige met canvas bruine straps. Hier en daar wat lederen afwerking en een voering zoals we die kennen van de tassen van Herschel Supply. Fucking verwarrend allemaal, maar niettemin behoorlijk vet. Oh ja, het is een Overnight Bag, net een slag kleiner als de weekenders van Herschel Supply, dus weer een prima formaat voor de sportschool.

Penfield Weekendbag

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.